Обирай свого Амурчика!

Обирай свого Амурчика!
2.3.2022
buttons.share
Обирай свого Амурчика!

Як багато у кожного з нас очікувань на Валентинів День! Хтось вже готується до побачення, а дехто буде працювати до знемоги. Впевнені, що хтось забуде про подарунок, а інший – набереться сміливості та освідчиться. Стільки варіантів провести найромантичніший день у році – і усі вони О’кей! 

От і герої на наших нових стаканчиках теж мають різні погляди та плани на цей день. Встигни познайомитись з ними всіма до 21.02 та читай про них більше!

У пошуках кохання
У пошуках кохання


Бонжур. Я – Еркюль Шерлокович Нуаров. Присвятив себе пошуку кохання. Свідки кажуть, що воно пахне кавою та солодощами. Але цей слід привів мене до Aroma Kava. Хм, невже Aroma і є кохання?

У пошуках себе
У пошуках себе


О, ви прийшли знайомитись? Навіть не знаю, що можу розповісти про себе, адже себе справжню я ще шукаю. Мене звати Клара. Я постійно пробую нове: нещодавно почала займатися йогою та збираюсь підкорити Еверест. А тепер не турбуйте мене, я пішла медитувати.

У любові
У любові


Хелло, я Марічка. Дивна інстаграм-стрічка, улюблене місце – річка, а ягода – порічка. Закохуюсь у все, от зараз я люблю есе. Раніше полюбляла вірші. Від Лесиних нічим не гірші. Я – сама романтика, хоч і не маю бантика.

У роботі
У роботі


Привіт, я Роберт. Так, від слова “робити”. Все, що вам потрібно про мене знати, ви можете знайти у моєму портфоліо. Можу ще резюме прикріпити і посилання на власний сайт. Так, я постійно працюю, але ж це окей. І взагалі, не відволікайте мене, маю робочий дзвінок!

Люблю себе
Люблю себе


Чао, я Кінг. Ні, це зовсім не псевдонім. Вважаю, що моє прекрасне обличчя повинно прикрашати не тільки гарні стаканчики, а й обкладинки всіх модних журналів. Білше за себе люблю хіба каву. Але лише у стаканчиках з моїм обличчям.

Люблю весь світ
Люблю весь світ


Давай знайомитися, я – Люба. Люблю весь світ: ліси, річки, гори, міста та печери, усіх людей, тварин, птахів та навіть комах. Не люблю тільки того самозакоханого Кінга, що на одному стаканчику зі мною. Не знаю навіть, як наc зробили сусідами.

Супер МАЧО
Супер МАЧО


Агов, красуню, залиш свій телефончик! Я – супер мачо Сашко. Підкорюю дівоче серце зі ста кроків, професійно стріляю очима та щодня ходжу на побачення. У мене є навіть буква С на вбранні. А ще – натовп шанувальниць. Хочеш стати однією з них?

Викрадаю серця
Викрадаю серця


Хай, я – Беатріса, а по-простому Бет. Раніше я була спецагентом та викрадала таємниці. Зараз зрозуміла, що набагато цікавіше викрадати серця. Маю вже цілу колекцію, але не знаю, що з тим робити.

titles.related posts
Акція "10 років разом"
Акція "10 років разом"
Нове Ice menu в Aroma Kava
Нове Ice menu в Aroma Kava
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!