Краще за каву зранку, може бути тільки кава з десертом. Скушкуй їх та обирай свого фаворита!
ШОКОЛАД ІЗ ШОКОЛАДОМ У ШОКОЛАДІ – супер шоколадно–вишнево–мигдалева смакота, яка не залишить байдужим нікого.
ЧЕРВОНИЙ ОКСАМИТ – ванільно–малиновий десерт на основі бісквіту, маскарпоне та вершків з яскравим оздобленням.
ДУЖЕ ВПЕВНЕНИЙ НАПОЛЕОН – класичний Наполеон із заварним кремом та рубленим тістом, але дуже впевнений у своїй чарівності.
МЕДОВИК МРІЯ ВЕДМЕДИКА – Чому мрія ведмедика? Бо він дуже–яскраво медовий. Медове тісто просто тане у роті.
ЛИМОННА ХМАРИНКА – невагома лимонна насолода. Якщо любиш поєднання хрусткого пісочного тіста, повітряної меренги та кисленького лимонного фрешу – будеш у захваті!
ПОЛУНИЧНО–КОКОСОВА СФЕРА – наш спеціальний десерт до Дня закоханих. Поєднання ніжного бісквіту, кокосу та полуниці навіює спогади про перше кохання.
СУПЕР ШОКОЛАДНЕ БРАУНІ – насичене поєднання чорного та молочного шоколаду з вишнею амарена та мигдальним мусом. Майже класика, але зовсім не нудна.
КИЇВСЬКИЙ ТОРТ – такий знайомий, але такий новий рідненький Київський торт. Спробуй у нашому прочитанні – дуже ніжний та повітряний.
ЧІЗКЕЙК “ПРИВІТ, НЬЮ–ЙОРК” – американська класика у нашій інтерпретації. Легку нотку Америки додає крем–сир “Каліфорнія”.
ВЕСЕЛИЙ АПЕЛЬСИН – солодка сфера у вигляді апельсину з апельсиновим мармеладом та цукатами. Виглядає інстаграмно, а смакує першокласно!
ТРОПІЧНА МАРАКУЙЯ – десерт у вигляді маракуї зі свіжим фруктом всередині та шоколадом, що імітує шкірку маракуї.
ЧОРНИЧНА НІЧ - шоколадна ягода чорниці з бобами тонка, конфі з чорниці та лохини всередині.
ЕКЛЕР МАРАКУЯ – ніжний профітроль з кремом ганаш, маракуєю та білим шоколадом.
ЕКЛЕР ФУНДУК – насичено–горіховий еклер з фундуковим праліне, кремом ганаш та ледь кислими цукатами лимона.
ЕКЛЕР ФІСТАШКА – ніжна фісташкова паста у невагомому заварному тісті. Еклер прикрашений блискучою шоколадною глазур'ю.
ЕКЛЕР МАНГО–МАРАКУЯ – екзотичний еклер із заварним кремом, манго та маракуєю, що переносить кудись на тропічний острів.
ЕКЛЕР КАЛАМАНСІ–МАЛИНА – кисло–солодкий еклер із цитрусом каламансі та соковитою малиною
ЕКЛЕР ІЗ ЗАВАРНИМ КРЕМОМ - Класичний профітроль із заварним кремом, який ніколи не втратить популярності
ЕКЛЕР СОЛОНА КАРАМЕЛЬ – солодко–солоний крем у повітряному заварному тісті, що змушує смакові рецептори танцювати від задоволення.
ВАФЕЛЬНИЙ ТОРТ – знайомий з дитинства простий, але такий теплий смак вафельних коржів та вареного згущеного молока. Цікавинки смаку додає мигдаль.
Заходь насолодитися:
- Київ, вул. Сагайдачного, 41
- Київ, вул. Ярославів Вал, 13
- Київ, вул. Велика Васильківська, 72
- Київ, пров. Політехнічний, 1/33
- Київ, вул. Лесі Українки, 26
- Київ, вул. Б.Хмельницького, 10
- Київ, вул. Спаська, 5
- Київ, вул. Велика Васильківська, 20
- Київ, вул. Лисенка, 1
- Київ, вул. Верхній Вал, 44
- Київ, вул. Басейна, 15
- Київ, вул. Мазепи, 3
- Київ, вул. Еспланадна, 20
- Київ, вул. Б.Грінченка, 1