Ми відкрили першу кав’ярню в Європі!

Ми відкрили першу кав’ярню в Європі!
1.15.2023
buttons.share
Ми відкрили першу кав’ярню в Європі!

AROMA KAVA відкрила перший заклад в Європейскому Союзі! Кав’ярня розташована в столиці Болгарії у студентському районі. 

Невеликий – усього 30 кв.м. заклад – розташувався в Софії за адресою Академік Борис Стефанов, 1. Район, у якому знаходиться кав’ярня, називається Студентскій град. Як можна здогадатися за назвою, поруч декілька університетів та гуртожитки для студентів. 

Інтер’єр кав’ярні витриманий у оновленому дизайні українських AROMA KAVA. Кава, чай, стаканчики та інша фірмова продукція їде до Софії з України. Рецепти також автентичні, а навчання бариста проводилося за загальними стандартами мережі, тож напої за якістю та смаком не поступаються українським. 

Сендвіч бариста також готують за нашими рецептами, лише десерти в асортименті – від місцевих виробників солодощів. 

“У Софії майже немає місцевих кав’ярень. Багато кавових автоматів, а також світові гіганти – Starbucks та Costa, ціни в яких вищі за середні. Тому ми вирішили відкрити заклад з українским підходом до сервісу та приготування кави, а також з помірними для європейської столиці цінами. Одним з найскладніших був етап оформлення документів, але ми подолали труднощі, і вже радуємо жителів Софії кавою та гостинністю”, – розповіли менеджери, що займалися відкриттям. 

Поки що AROMA KAVA – невідомий в Європі бренд, тож на нас попереду чекає багато роботи. Але, запускаючи бренд у далекому 2014 році ми й не мріяли про понад 300 кав’ярень по Україні, а тепер маємо перший заклад у Євросоюзі та віримо, що він не стане останнім. 

“Ми хочемо не тільки самостійно відкривати кав’ярні, а й готові співпрацювати з іноземними партнерами та також розвивати франчайзинг за кордоном. Адже таку велику мережу ми побудували саме завдяки розвиненому франчайзингу та активній взаємодії з партнерами”, – говорять в керівництві компанії. 

Якщо ви зацікавлені у роботі з нами за кордоном, знайомтесь з умовами франчайзингу за цим посиланням та залишайте свої контакти на сайті.

titles.related posts
Акція "10 років разом"
Акція "10 років разом"
Нове Ice menu в Aroma Kava
Нове Ice menu в Aroma Kava
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!