AROMA KAVA: кава, чемпіонат та підвищення мотивації

AROMA KAVA: кава, чемпіонат та підвищення мотивації
10.26.2021
buttons.share
AROMA KAVA: кава, чемпіонат та підвищення мотивації

Як зробити так, щоб гість отримував малюнок у кожній чашці капучино, співробітників драйвила робота, а кава була смачною?

Завдання складне, але можливе. Шеф-бариста Aroma Kava Олеся Лінкіна розповіла, як пройшов наймасштабніший Всеукраїнський чемпіонат з Latte Art серед бариста, супервайзерів та тренерів-технологів AROMA KAVA, найбільшої в Україні кав'ярні, що продає каву з собою.

"Ми зібрали 260 заявок з усієї України та за підсумками 3-х етапів обрали 9 переможців. Троє з них вирушили на міжнародний кавовий фестиваль у Парижі "Le Paris Café Festival" 29 жовтня. У ході чемпіонату співробітники відточували базові елементи, вигадували авторські малюнки на напоях з меню кав'ярні, знімали відеовізитки та всіляко проявляли себе. Навіть постійні гості кав'ярень відзначили розвиток латте-арту в бариста. Багато хто з них ділився гарними малюнками у своїх соціальних мережах", — розповіла шеф-бариста.

Оскільки кава для кав'ярні — основний продукт, до чемпіонату підійшли максимально серйозно та масштабно. Візуальними суддями на чемпіонаті стали кавові експерти — Альона Середа: перша чемпіонка України з каптестингу, національний координатор SCA Ukraine та Віктор Шраменко: професійний каптестер, член SCA Ukraine, суддя численних кавових чемпіонатів та фестивалів.

"Говорячи про людей в Aroma Kava, для нас головне — зібрати, утримати та мотивувати команду, особливо в такий непростий час для всіх кав'ярень. Після чемпіонату до мене підійшов один із наших бізнесменів, який має нашу франшизу на кав'ярню, і сказав, що йому усього за добу вдалося сформувати команду охочих взяти участь", — додала Олеся Лінкіна.

"Зараз Aroma Kava — це кавова мережа №1, яка налічує 350 кав'ярень по всій Україні. Франшиза кави на винос AROMA KAVA є у 45 містах України, тому ми запрошуємо на роботу як досвідчених співробітників, так і новачків, яких навчаємо з нуля. Часто вони показують чудовий результат, тому що у нас сильна школа підготовки, а в мережі великий потік гостей і нудьгувати не доводиться", — заявила шеф-бариста.

Чемпіонат показав високий рівень мережі та готовність і надалі розвиватися як найбільша кав'ярня за франшизою в Україні.

Раніше ми розповідали про вартість відкриття кав'ярні та про те, як купити франшизу кав'ярні.

titles.related posts
Акція "10 років разом"
Акція "10 років разом"
Нове Ice menu в Aroma Kava
Нове Ice menu в Aroma Kava
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!
Зустрічай новинку – каву COLOMBIA Arabica!